Volg ons proces op social media!

ContactHeb je een vraag? Misschien hebben we hem hieronder al beantwoord!
Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje: info@ploff-post.nl

Veelgestelde vragen

Bestellen en betalen

Ja dit kan, wij vinden het altijd leuk om iemand te helpen verrassen. Het makkelijkst is om even contact met ons op te nemen.

Helaas kan je op dit moment in onze webshop alleen betalen via een handmatige overschrijving. Via Etsy zijn er wel meerdere betaalmogelijkheden, waaronder iDeal en Paypal.

Levering en verzendkosten

We streven ernaar je bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Meestal verzenden we je bestelling de volgende werkdag. Mocht het langer dan 3 werkdagen duren, laten we je dit altijd weten.

Wij verzenden alles met PostNL. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, doen we dit zonder Track en Trace. Grotere bestellingen en de EHBP-kit worden wel verzonden via Track en Trace.

We hanteren de tarieven van PostNL aan de hand van het gewicht van je pakketje.

Samenwerken

Super leuk! Je kunt het beste een mailtje sturen naar info@ploff-post.nl met je website of Instagram, waar we je werk kunnen bekijken.

Wat tof! Via Orderchamp kun je gemakkelijk onze producten inkopen voor een voordelig prijsje.
Kom je er niet helemaal uit of heb je een ander voorstel? Stuur dan gerust een mailtje naar info@ploff-post.nl en dan helpen we je graag verder.

Overig

Ja, alle kaartjes zijn ontworpen door ons (Marije van Delden en Daisy van der Genugten) en een gastontwerper. Een gastontwerper ontwerpt in opdracht van Ploff!. Dit staat altijd vermeld in de beschrijving.

Ben je ergens niet tevreden over? Stuur een mailtje naar info@ploff-post.nl en dan kijken we hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.