Volg ons proces op social media!

Team Ploff!Hi there! Wat tof dat je ons hebt gevonden!
Wij zijn Marije en Daisy, de oprichters van Ploff! Naast dat we beide grafisch ontwerper zijn, zijn we bovenal goede vriendinnen, die de liefde voor post delen.
In 2016 is Ploff! ontstaan, waarbij twee van onze passies zijn samen gekomen: ontwerpen en post. We willen mensen aanmoedigen om weer vaker kaartjes te sturen. Hoewel we heel goed begrijpen dat een appje of Facebookberichtje een stuk makkelijker en sneller is - jazeker, wij maken ons daar ook echt wel eens schuldig aan - gaat er eigenlijk niks boven een persoonlijk kaartje. Zeg nou zelf, was het niet altijd ontzettend leuk om op je verjaardag een stapel felicitatie kaarten met een PLOFF op de deurmat te horen vallen? Allemaal mensen die daadwerkelijk de moeite hebben genomen om een leuke bijpassende kaart voor je uit te zoeken, met de hand te schrijven en naar de brievenbus gaan om hem op de post te doen. Ploff! wilt mensen de waarde van een kaartje weer laten inzien.

Daisy


Marije

Gastontwerpers

We vinden het super leuk om samen te werken met anderen! Hierdoor ontstaat er iedere keer een verrassende, unieke kaartenset.
Deze ontwerpers gingen jou al voor...

Samenwerken

Lijkt het je leuk om een keer samen te werken als illustrator, ontwerper, maker, initiatiefnemer, winkeleigenaar of op wat voor manier dan ook? Stuur ons dan een mailtje met je idee en dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.