Betalen & Verzenden

Wil je iets weten over je bestelling, de betaling of de verzending? Kijk hieronder of je vraag er tussen staat. Heb je een andere vraag? Mail je vraag dan naar info@ploff-post.nl.

Bestelling

Je kunt je bestelling zelf niet meer wijzigen na het plaatsen. Je kunt je wijziging het beste mailen naar info@ploff-post.nl o.v.v. je naam en ordernummer. We laten het je weten zodra de wijziging is doorgevoerd.

Ja dit kan, wij vinden het altijd leuk om iemand te helpen verrassen. Bij het bestelproces kun je aanvinken dat het om een cadeautje gaat. We pakken het dan extra feestelijk in!

Vervelend te horen dat je niet tevreden bent. Stuur ons een mailtje naar info@ploff-post.nl o.v.v. je naam en ordernummer en de reden van retour. We nemen dan z.s.m. contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Betaling

Via Etsy kun je o.a. gebruik maken van iDeal en Paypal.

Verzending

We streven ernaar je bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Meestal verzenden we je bestelling de volgende werkdag. Mocht het langer dan 3 werkdagen duren, laten we je dit altijd weten.
Wij verzenden alles met PostNL. Om de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden, doen we dit bij kleine bestellingen zonder Track en Trace. Grotere bestellingen en de EHBP-kits worden wel verzonden via Track en Trace.

Je hoeft niet speciaal thuis te zijn voor je pakketje; we zorgen dat het door de brievenbus past.

We hanteren de tarieven van PostNL.

Op dit moment versturen we alleen binnen Nederland en België. Woon je in een ander land en zou je graag een bestelling willen plaatsten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op! De EHBP-kit abonnementen worden op dit moment alleen binnen Nederland verzonden.