EHBP-kit

Een kaartje krijgen is leuk, maar een kaartje sturen is nog veel leuker.

Maar dan moet je ze natuurlijk wel in huis hebben voor deze spontane momenten. Ploff! helpt je hier een handje bij met de EHBP-kit; de Eerste Hulp Bij Post kit. We zorgen dat jij om de drie maanden voorzien bent van een frisse voorraad kaarten voor elke gelegenheid, waarbij we ook rekening houden met het seizoen.

Je kunt kiezen tussen één van de drie abonnementen. Ben jij een kaartenfan, kaartenlover of kaartenfreak?

Welk abonnement past bij jou?

Liever eerst een keer uitproberen?

Wil je nog niet meteen vastzitten aan een abonnement? Geen probleem!
We bieden verschillende EHBP-kits ook los aan.

Meer informatie

Als je een abonnement op de EHBP-kit neemt, ontvang je automatisch gedurende een jaar lang 4x een box met verschillende kaarten. Afhankelijk van het abonnement wat je kiest, ontvang je 8, 12 of 15 kaarten per keer. Het abonnement wat je afsluit geldt voor één jaar en stopt daarna automatisch. Uiteraard kan je er dan voor kiezen om opnieuw een abonnement te nemen voor een jaar.

Dat is natuurlijk een verrassing! Maar we kunnen je garanderen dat je een gevarieerd aanbod ontvangt van de kaarten die we in de webshop ook los verkopen. Wat we wel kunnen verklappen is dat we rekening houden met het jaargetijde en daar de boxen op aanpassen.
Je betaalt in één keer de abonnementskosten voor een jaar (voor 4 EHBP-kits). De prijs van het abonnement hangt af van welk abonnement je kiest. Er komen later geen extra kosten bij, want de verzending is namelijk gratis! Je abonnement stop na een jaar en je zit qua kosten dus ook nergens aan vast.

Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Op dit moment verzenden we nog alleen binnen Nederland. Abonnementen die worden afgesloten voor een adres in het buitenland, moeten we helaas annuleren.

We werken eraan om ook Belgische Kaartenfans, -lovers en -freaks een abonnement te kunnen laten afsluiten. Hou onze social media in de gaten, want hier zullen we dit als eerste laten weten.

Om de drie maanden doen we de EHBP-kits op de post. Dat betekent dat ze half februari, half mei, half augustus en half november bij je op de deurmat ploffen. Hou onze social media in de gaten, want daar laten we weten zodra de pakketjes onderweg zijn.
Je abonnement stopt automatisch nadat je 4 keer een EHBP-kit hebt ontvangen. Opzeggen is dus niet nodig. Wil je halverwege je abonnementsperiode van een jaar opzeggen? Stuur dan een mailtje naar info@ploff-post.nl. Om te voorkomen dat je je abonnement halverwege wilt opzeggen, raden we je aan om de EHBP-kit eerst eens uit te proberen, mocht je twijfelen. We bieden de kits namelijk ook los aan.
Is je vraag nog niet beantwoord? Stuur ons dan een mailtje met je vraag en we proberen deze z.s.m. te beantwoorden.